Reisfilm: Cat Ba Island en Halong Bay in 60 seconden

Cat Ba Island en Halong Bay | Aap | Monkey Island | Vietnam

Ruim een halfjaar geleden zag ons reisleven er anders uit dan nu. We reisden rond door Vietnam en bezochten daarbij ook het immens populaire Cat Ba Island en Halong Bay. Megatoeristisch of niet, toch heb ik nog steeds goede herinneringen aan deze droomplek. Zijn het de honderden indrukwekkende rotsen die boven de oceaan uitsteken? Of het identieke landschap, maar dan op het eiland zelf? Of de stilte die je ervaart als je tussen de rotsen doorvaart?

Cat Ba Island en Halong Bay in 60 seconden

Vanaf het vasteland pakten we de boot naar Cat Ba Island en Halong Bay. Op Cat Ba Island zelf bleven we drie dagen. Het is dé perfecte uitvalsbasis om vervolgens met een dagtour naar Halong Bay te gaan. Op het eiland zelf was ook meer dan genoeg moois te zien en we huurden een scooter om alles te aanschouwen. Het fijne ook: de meeste toeristen slaan Cat Ba Island over, waardoor het hier best meevalt met de drukte.

Tips voor een bezoek aan Cat Ba Island en Halong Bay hebben we eerder al gegeven. Voor nu een korte impressie van het eiland en de omgeving. Van de machtige rotsen in Halong Bay en het unieke landschap op Cat Ba Island zelf. In 60 seconden. Wil je nu zelf ook gaan?

Over de auteur

Lees meer

2 thoughts on “Reisfilm: Cat Ba Island en Halong Bay in 60 seconden”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hi! Mijn naam is Danique en reizen is wat ik het allerliefste doe! Dit combineer ik graag met ondernemen. Op mijn reisblog lees je daarom niet alleen tips over reizen, bestemmingen en budgetten, maar ook over werken op reis.

LEES MEER

Laatste blogposts

Geniet van korting op je volgende reis:

Scroll to Top