Azië Reisfilms Vietnam

Reisfilm: Cat Ba Island en Halong Bay in 60 seconden

24 juni 2018
Cat Ba Island en Halong Bay | Aap | Monkey Island | Vietnam
Laatste update: 30 juli 2018

Ruim een halfjaar geleden zag ons reisleven er anders uit dan nu. We reisden rond door Vietnam en bezochten daarbij ook het immens populaire Cat Ba Island en Halong Bay. Megatoeristisch of niet, toch heb ik nog steeds goede herinneringen aan deze droomplek. Zijn het de honderden indrukwekkende rotsen die boven de oceaan uitsteken? Of het identieke landschap, maar dan op het eiland zelf? Of de stilte die je ervaart als je tussen de rotsen doorvaart?

Cat Ba Island en Halong Bay in 60 seconden

Vanaf het vasteland pakten we de boot naar Cat Ba Island en Halong Bay. Op Cat Ba Island zelf bleven we drie dagen. Het is dé perfecte uitvalsbasis om vervolgens met een dagtour naar Halong Bay te gaan. Op het eiland zelf was ook meer dan genoeg moois te zien en we huurden een scooter om alles te aanschouwen. Het fijne ook: de meeste toeristen slaan Cat Ba Island over, waardoor het hier best meevalt met de drukte.

Tips voor een bezoek aan Cat Ba Island en Halong Bay hebben we eerder al gegeven. Voor nu een korte impressie van het eiland en de omgeving. Van de machtige rotsen in Halong Bay en het unieke landschap op Cat Ba Island zelf. In 60 seconden. Wil je nu zelf ook gaan?

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.