Your call to freedom

Win een gratis strategiesessie van 30 minuten

Ik help avontuurlijke vrouwen met een buitenlanddroom om online te ondernemen. Ik wil namelijk niets liever dan dat jouw droom werkelijkheid wordt.

Om dit op de meest effectieve manier te doen, ga ik graag in gesprek met mensen die de stap willen zetten om online te ondernemen. Daarom maken maandelijks 3 mensen kans op een gratis strategiesessie van 30 minuten. 

Voordat we aan de strategiesessie beginnen, wil ik weten hoe je leven er nu uitziet en wat je uiteindelijk wilt bereiken. Tijdens de strategiesessie krijg je concrete en persoonlijke tips van mij om je online business op te zetten en je droom om in het buitenland te leven te realiseren.

Als je geselecteerd bent voor de strategiesessie, neem ik persoonlijk contact met je op. Ik doe dit altijd aan het begin van en halverwege de maand. Hoor je niets van mij? Dan ben je helaas niet geselecteerd. Je mag altijd opnieuw meedoen om kans te maken.

Wat anderen zeggen

Scherm­afbeelding 2024-04-03 om 06.06.23

Schrijf je in voor gratis tips en ontvang het e-book 'In 6 stappen locatie-onafhankelijk werken'

De nieuwste blogs, podcasts en gratis tips en trainingen ontvangen? Meld je aan:

Scroll to Top

Ben jij er klaar voor om te werken als digital nomad?

Doe dan mee aan de online cursus 'Leer locatie-onafhankelijk werken'. Reis meer, geniet meer en voel je vrij! Nu voor de pilotprijs van slechts € 79,- (excl. btw).