Samenwerken

Samenwerken | The Wandering Mind

Wil je met jouw bedrijf samenwerken met The Wandering Mind om een bestemming, product of dienst onder de aandacht te brengen van onze lezers? Dan kun je ons hiervoor mailen op info[@]thewanderingmind.nl. Wij denken graag mee over een kwalitatief en creatief concept dat precies de juiste doelgroep bereikt. 

Samenwerken met The Wandering Mind

Onze doelgroep bestaat vooral uit actieve en levenslustige backpackers en ambitieuze digital nomads (18-35 jaar). Op dit moment (januari 2019) trekt The Wandering Mind zo’n 5.300 unieke bezoekers per maand die samen maar liefst bijna 10.000 pagina’s bekijken. Ook zijn we actief op Twitter, Instagram, Facebook, Pinterest en Google+, dat samen goed is voor ruim 3.600 followers. Wil je meer achtergrondinformatie hebben over The Wandering Mind? Bekijk dan onze mediakit (Laatste update: 1 januari 2019).

Het belangrijkste voor ons is dat een samenwerking écht toegevoegde waarde heeft voor de lezer. Wij willen dan ook altijd volledig eerlijk naar onze lezers toe zijn. Daarom zullen we het altijd vermelden als een artikel gesponsorde content bevat of een advertorial is. Ook geven wij alleen onze eigen en oprechte mening. Op deze pagina kun je een indruk krijgen van onze eerdere samenwerkingen met bedrijven. Lees vooral ook op onze About-pagina wie wij precies zijn!

Eerdere samenwerkingen

Voigt Travel
JUCY
Spaceships
Wildventures 
ESTA-aanvragen.nl
Visumbuitenland.nl

Testimonials

We had the pleasure of working with Danique and The Wandering Mind and have been very impressed with the quality of their work, as well as their professionalism throughout our collaboration.

From the beginning, the focus was on how to accommodate the requests that we had and how to creatively promote our business to the best of their ability. We received an extremely well written article and some high-quality photographs which will be hugely beneficial in promoting our products to international travellers.

Thanks for working with JUCY Cruise The Wandering Mind! The pleasure was all ours.

KATE DANAHER, SALES REPRESENTATIVE JUCY – WWW.JUCY.CO.NZ

In The Wandering Mind zag ik meteen de link tussen onze belevenisvolle reizen naar het Pure Noorden en de pure artikelen die Danique schrijft. Daarom besloot ik gelijk contact op te nemen!

Danique belicht de belevingen die je op reis ervaart. De foto’s en tekst nemen je mee naar haar avonturen waardoor de sfeer van de bestemming extra krachtig wordt. De communicatie met Danique maakte de samenwerking af. Ze denkt mee, ze hecht waarde aan de belangen van het merk en is in de omgang flexibel, informeel en professioneel.

The Wandering Mind staat hoog in het samenwerkingslijstje.

ELINE VAN DAM, ONLINE MARKETEER – WWW.VOIGT-TRAVEL.NL

Fernweh Media

Naast The Wandering Mind ben ik (Danique) eigenaar van contentbureau Fernweh Media. Met mijn bedrijf richt ik mij op het creëren van content voor de reisbranche. Ben jij op zoek naar iemand die kwalitatief goede teksten kan aanleveren die SEO-vriendelijk zijn? Of iemand die een contentstrategie voor jouw business kan opzetten? Neem dan contact met mij op voor meer informatie. 

 • THUIS Ineens stonden we daar weer Op Schiphol Onverwacht
 • FILIPIJNEN Ik zou jullie immens veel verhalen willen vertellen
 • BANGKOK De afgelopen drie dagen ontdekten we de hoofdstad
 • NIEUWE WEEK We zijn in Bangkok aangekomen! Afgelopen vrijdag
 • NEW BLOG Leven als digital nomad op een tropisch
 • BLOGGEN Zelf blog ik echt al jaren Ik begon
 • EEN FRISSE START Het eind van 2018 sloot ik
 • Hard werken wordt beloond! Na vijf dagen fulltime werken bij