Samenwerken

The Wandering Mind is een blog voor reizigers en ondernemers (to be) die graag meer vrijheid en avontuur in hun leven willen. Door locatie-onafhankelijk te ondernemen bijvoorbeeld, waardoor ze genoeg tijd overhouden om de wereld rond te reizen. Mijn lezers zijn ondernemend en willen graag zoveel mogelijk uit het leven halen. Net als ik. Daarom is The Wandering Mind de perfecte plek om je bestemming, dienst of product onder de aandacht te brengen. Mail me om te vragen naar de mogelijkheden of scroll gerust even door naar beneden.

*Het bespaart ons allebei veel tijd als je direct duidelijk bent in je mail. Dus kom vooral met een concreet voorstel ;-).

Belangrijk om te weten!

Ik doe er alles aan om anderen te helpen vrij en avontuurlijk te leven. Zodat mensen meer kunnen reizen en genieten van alles wat het leven te bieden heeft. Dat kan ik natuurlijk alleen bereiken als alle content op The Wandering Mind eerlijk, kwalitatief en oprecht is. Ik werk dus alleen met je samen als:

  • Je product of dienst echt bij mijn doelgroep past: reizigers en ondernemers (to be), meestal vrouwelijk, 25-40 jaar, hoogopgeleid en met interesse in locatie-onafhankelijk ondernemen, reizen en zelfontwikkeling.
  • Je er geen probleem mee hebt dat ik vermeld dat het om een samenwerking gaat.
  •  Je niet verwacht dat ik een artikel helemaal volstop met follow-links.

Eerdere samenwerkingen

Dit vonden zij van een samenwerking met The Wandering Mind:

We hebben met The Wandering Mind samengewerkt voor een campagne naar de Noord-Engelse steden Newcastle, Liverpool, Manchester, Leeds en Hull. Tijdens de reis kon je Danique op social media volgen en op de hoogte blijven van al haar belevenissen. Haar geschreven artikelen, na afloop van de reis, zijn een inspiratiebron en geven een goed beeld van de steden en wat voor leuke dingen je er zoal kunt doen. Van mooie sightseeing plekken tot gezellige locaties om te eten, Danique geeft je leuke insider tips! De foto’s laten bovendien de sfeer goed zien en geven je het gevoel gelijk op reis te willen naar deze bestemming. Het was fijn om met Danique samen te werken en we zullen haar zeker in gedachten houden voor campagnes in de toekomst.
Silvia Flipse
Product Executive - www.houseofbritain.nl
We had the pleasure of working with Danique and The Wandering Mind and have been very impressed with the quality of their work, as well as their professionalism throughout our collaboration. From the beginning, the focus was on how to accommodate the requests that we had and how to creatively promote our business to the best of their ability. We received an extremely well written article and some high-quality photographs which will be hugely beneficial in promoting our products to international travellers. Thanks for working with JUCY Cruise The Wandering Mind! The pleasure was all ours.
Kate Dahaner
Sales Representative JUCY - www.jucy.co.nz
In The Wandering Mind zag ik meteen de link tussen onze belevenisvolle reizen naar het Pure Noorden en de pure artikelen die Danique schrijft. Daarom besloot ik gelijk contact op te nemen! Danique belicht de belevingen die je op reis ervaart. De foto’s en tekst nemen je mee naar haar avonturen waardoor de sfeer van de bestemming extra krachtig wordt. De communicatie met Danique maakte de samenwerking af. Ze denkt mee, ze hecht waarde aan de belangen van het merk en is in de omgang flexibel, informeel en professioneel. The Wandering Mind staat hoog in het samenwerkingslijstje.
Eline van Dam
Online marketeer - www.voigt-travel.nl
Boeking via The Wandering Mind
Scroll to Top

Ben jij er klaar voor om te werken als digital nomad?

Doe dan mee aan de online cursus 'Leer locatie-onafhankelijk werken'. Reis meer, geniet meer en voel je vrij! Nu voor de pilotprijs van slechts € 79,- (excl. btw).