Samenwerken

De rode 25-liter Osprey Archeon Mud Red op rug

The Wandering Mind is een reisblog voor bewuste reizigers en digital nomads, voor wie reizen een lifestyle is. Mijn lezers zijn ondernemend en willen graag zoveel mogelijk uit het leven halen. Ze reizen op verschillende manieren over de wereld, waarbij avontuur altijd voorop staat. Precies de manier waarop ik zelf ook het liefst de wereld ontdek. Daarom is The Wandering Mind de perfecte plek om je bestemming, dienst of product onder de aandacht te brengen. 

Maandelijks bezoeken ruim 12.000 unieke bezoekers The Wandering Mind, die bij elkaar 17.000 pagina’s bekijken. Mijn doelgroep bestaat vooral uit vrouwelijke reizigers in de leeftijd van 25 tot 35 jaar. Zijn gaan zowel naar bestemmingen dicht bij huis als ver weg en willen het liefst zo vaak mogelijk reizen.

We hebben met The Wandering Mind samengewerkt voor een campagne naar de Noord-Engelse steden Newcastle, Liverpool, Manchester, Leeds en Hull. Tijdens de reis kon je Danique op social media volgen en op de hoogte blijven van al haar belevenissen. Haar geschreven artikelen, na afloop van de reis, zijn een inspiratiebron en geven een goed beeld van de steden en wat voor leuke dingen je er zoal kunt doen. Van mooie sightseeing plekken tot gezellige locaties om te eten, Danique geeft je leuke insider tips! De foto’s laten bovendien de sfeer goed zien en geven je het gevoel gelijk op reis te willen naar deze bestemming. Het was fijn om met Danique samen te werken en we zullen haar zeker in gedachten houden voor campagnes in de toekomst.
Silvia Flipse
Product Executive - www.houseofbritain.nl

Samenwerkingsmogelijkheden

Persreizen

Wil je een bestemming promoten? Ik schrijf graag een aantal uitgebreide artikelen over mijn ervaringen ter plaatse, inclusief eigen fotomateriaal.

Gesponsorde artikelen en gastblogs

Ik publiceer graag gesponsorde artikelen en gastblogs, mits deze bij mijn doelgroep passen. Deze artikelen schrijf ik zelf en ik publiceer er ook altijd bij dat het om gesponsorde content gaat. Ik plaats geen gratis artikelen.

Reviews

Heb je een reisproduct, accommodatie of activiteit die je onder de aandacht wilt brengen? Ik test het graag voor je uit en schrijf er een eerlijke review over. 

Winacties

Ik deel graag winacties onder mijn lezers, mits de actie volledig aansluit bij mijn doelgroep.

Eerdere samenwerkingen

Dit vonden zij van een samenwerking met The Wandering Mind:

We had the pleasure of working with Danique and The Wandering Mind and have been very impressed with the quality of their work, as well as their professionalism throughout our collaboration. From the beginning, the focus was on how to accommodate the requests that we had and how to creatively promote our business to the best of their ability. We received an extremely well written article and some high-quality photographs which will be hugely beneficial in promoting our products to international travellers. Thanks for working with JUCY Cruise The Wandering Mind! The pleasure was all ours.
Kate Dahaner
Sales Representative JUCY - www.jucy.co.nz
In The Wandering Mind zag ik meteen de link tussen onze belevenisvolle reizen naar het Pure Noorden en de pure artikelen die Danique schrijft. Daarom besloot ik gelijk contact op te nemen! Danique belicht de belevingen die je op reis ervaart. De foto’s en tekst nemen je mee naar haar avonturen waardoor de sfeer van de bestemming extra krachtig wordt. De communicatie met Danique maakte de samenwerking af. Ze denkt mee, ze hecht waarde aan de belangen van het merk en is in de omgang flexibel, informeel en professioneel. The Wandering Mind staat hoog in het samenwerkingslijstje.
Eline van Dam
Online marketeer - www.voigt-travel.nl
Boeking via The Wandering Mind

Freelance SEO-tekstschrijver

Naast mijn reisblog The Wandering Mind ben ik ook de eigenaar van Digital Roadmap. Ik leer andere ondernemers hoe ze hun vindbaarheid in Google kunnen verbeteren door het inzetten van een slimme contentstrategie en zoekmachineoptimalisatie (SEO). Daarnaast ben ik inzetbaar als freelance (SEO)-tekstschrijver, blogger en contentspecialist. Kun je mijn hulp gebruiken? Mail dan voor meer informatie naar info[@]thewanderingmind.nl.

Scroll to Top