Samenwerken

Vrouw achter laptop als digital nomad.

Wil je graag samenwerken met The Wandering Mind om een bestemming, product of dienst onder de aandacht te brengen van mijn lezers? Dat kan natuurlijk! Mail mij hiervoor op info[@]thewanderingmind.nl. Ik denk graag met je mee over een kwalitatief en creatief concept dat precies bij onze doelgroep past.

Samenwerken met The Wandering Mind

Over The Wandering Mind

De doelgroep van The Wandering Mind bestaat uit ambitieuze en levenslustige backpackers en digital nomads tussen de 20-35 jaar. Maandelijks trekt mijn reisblog 8.000 unieke bezoekers die samen maar liefst 13.000 pagina’s bekijken. Ook ben ik actief op Twitter, Instagram, Facebook en Pinterest, waar ruim 3.800 mensen mij volgen. Wil je meer over The Wandering Mind weten? Mail mij en ik stuur met liefde mijn mediakit door.

Belangrijk om te weten

Ik ga niet zomaar met elk bedrijf in zee. Het belangrijkste voor mij is dat onze samenwerking écht toegevoegde waarde heeft voor de lezer. Dit houdt in dat ik bij wijze van spreken al uit mijzelf over jouw product of dienst zou willen schrijven, omdat ik vind dat het zó goed past.

Daarnaast ben ik eerlijk en transparant naar mijn lezers toe. Onder aan een advertorial of gesponsorde content vermeld ik daarom dat het om een samenwerking gaat. Ben je het hier niet mee eens? Dan verwijs ik je graag door naar de website van Stichting Reclame Code.

Op deze pagina krijg je een indruk van de eerdere samenwerkingen die ik aan ben gegaan. Wil je nog meer over mij als persoon weten? Lees dan mijn Over-pagina.

Eerdere samenwerkingen

Voigt Travel
Visit Portugal
Neckermann
JUCY
Spaceships
FBTO
Wildventures 
ESTA-aanvragen.nl
Visumbuitenland.nl

Testimonials

We had the pleasure of working with Danique and The Wandering Mind and have been very impressed with the quality of their work, as well as their professionalism throughout our collaboration.

From the beginning, the focus was on how to accommodate the requests that we had and how to creatively promote our business to the best of their ability. We received an extremely well written article and some high-quality photographs which will be hugely beneficial in promoting our products to international travellers.

Thanks for working with JUCY Cruise The Wandering Mind! The pleasure was all ours.

KATE DANAHER, SALES REPRESENTATIVE JUCY – WWW.JUCY.CO.NZ

In The Wandering Mind zag ik meteen de link tussen onze belevenisvolle reizen naar het Pure Noorden en de pure artikelen die Danique schrijft. Daarom besloot ik gelijk contact op te nemen!

Danique belicht de belevingen die je op reis ervaart. De foto’s en tekst nemen je mee naar haar avonturen waardoor de sfeer van de bestemming extra krachtig wordt. De communicatie met Danique maakte de samenwerking af. Ze denkt mee, ze hecht waarde aan de belangen van het merk en is in de omgang flexibel, informeel en professioneel.

The Wandering Mind staat hoog in het samenwerkingslijstje.

ELINE VAN DAM, ONLINE MARKETEER – WWW.VOIGT-TRAVEL.NL

Fernweh Media

Naast mijn reisblog The Wandering Mind ben ik ook de oprichter van Fernweh Media, een contentbureau dat zich speciaal richt op content voor de reisbranche. Heb jij hulp nodig met jouw contentstrategie of ben je op zoek naar een tekstschrijver? Neem dan contact met mij op voor meer informatie.

  • Zodra er in een stad street art te vinden is
  • Volgens mij wordt Leeds nog een beetje ondergewaardeerd zei Daan
  • Na twee dagen in Hull doorgebracht te hebben moet ik
  • De reis naar NoordEngeland die we nu aan het maken
  • Hoi vanuit Hull! Vanochtend zijn we met de boot aangekomen
  • TASMANI  Tasmani blijft een van mijn favoriete plekken op
  • Hoe tof is dit The Wandering Mind staat in een
  • Afgelopen weekend besloten we om eigenlijk heel spontaan een weekendje