Warme wintersportkleding van Protest collectie 2020/2021 (+ 10% korting)

roze jas Protest wintercollectie 2020 - 2021

In Finland zijn sinds kort de eerste skipistes alweer opengegaan. En het skiseizoen in de rest van Europa komt er ook snel aan. Tijd dus om weer lekker warme wintersportkleding te scoren! Sports- en streetwearmerk Protest heeft onlangs de wintercollectie voor het seizoen 2020/2021 gelanceerd en het fijne daarvan is: zelfs als je niet op wintersport gaat kan je deze kleding prima dragen. Comfortabele jassen, warme truien en items als sjalen, mutsen en handschoenen zitten in de uitgebreide en vrolijke collectie voor mannen en vrouwen. Zelf geniet ik op dit moment van een lichtroze ribstof ski-jas uit deze stoere wintercollectie. Een echte eyecatcher wat mij betreft!

Goede skikleding is een must op wintersport

Dit jaar stond ik voor de allereerste keer in mijn leven op ski’s. Ik leerde uiteindelijk dus pas skiën als volwassene, maar ik vond het fantastisch! Het is iets wat ik in de toekomst zeker veel vaker wil gaan doen. Ik merkte wel direct dat goede skikleding een echte must is. Je wilt het zeker niet koud krijgen en ook niet doorweekt raken als je een keer in de sneeuw belandt. Omdat het voor mij de eerste keer was, had ik wat skikleding van mijn vriend geleend en hoewel we precies net zo lang zijn, voelde ik mij er toch behoorlijk lomp in. Mannenkleding zit toch net een stuk ruimer dan kleding voor dames ;-).

Hoe blij ben ik nu dan ook met een dames ski-jas van Protest. Het liefst had ik ook direct een mooie skibroek erbij besteld, maar die heb ik voor nu toch nog even achterwege gelaten. Mijn nieuwe jas kan ik namelijk fantastisch als winterjas in Nederland dragen. Maar een skibroek zal ik dit wintersportseizoen niet aantrekken. Ik denk niet dat het verstandig is om praktisch onervaren met een zwangere buik van de piste af te glijden…

De Protest Cutie 20 Ribstof ski-jas

Ik bestelde dus onlangs de Protest Cutie 20 Ribstof ski-jas in de webshop van Protest en dat had eigenlijk meerdere redenen:

  • Deze jas kan ik dus niet alleen dragen als ski-jas, maar ook gewoon als winterjas in Nederland vanwege het mooie design. Multifunctioneel dus!
  • Het heeft alle features die je van een ski-jas verwacht: waterdicht, ademend, aangenaam warm, praktische sluitingen, ruimte voor een skipas en een afneembare capuchon.
  • Protest is steeds duurzamer bezig. De stof die voor deze jas (en de rest van de collectie) gebruikt wordt is PFC-vrij, waardoor er minder chemicaliën zijn gebruikt en de jas dus vriendelijker is voor het milieu.
  • De jas ziet er gewoon zo leuk uit!

Op wintersport heb ik hem natuurlijk nog niet uit kunnen proberen, maar zo als winterjas in Nederland zit de jas heerlijk. De jas is goed warm, dus in de herfst wil je er zeker geen dik vest onder dragen. Maar als we straks écht koud weer gaan krijgen, dan wordt deze jas mijn grootste vriend.

Warme wintersportkleding voor heren en dames

Wat ik zo gaaf vind aan de wintercollectie van Protest is dat het heel divers is. Neem nu alleen al de ski-jassen voor heren. Veel jassen hebben een neutrale kleur, maar val je liever op? Dan kan dat! In de collectie zitten ook felgele, paarse en rode jassen met allerlei printjes en strepen waarmee je net even wat meer opvalt op de piste. Ook zijn er langere modellen beschikbaar en jassen zonder rits. Je kan je outfit daarnaast compleet maken met een bijpassende skibroek of heerlijk warme sweater.

Ik had zelf wel even moeite met het kiezen van een geschikte jas. Ik zag te veel gave modellen om uit te kiezen! Ik heb nog even getwijfeld om een ski-jas te nemen met panterprint. Normaal gesproken ben ik daar wat minder van, maar die van Protest vond ik er vooral stoer uitzien. Een lange rode ski-jas heeft ook nog even mijn digitale winkelmandje gepasseerd. Uiteindelijk koos ik toch voor de ribstof ski-jas, juist omdat ik de ribstof zo leuk vond. Maar als ik een jas had gewild met felle kleuren, een neutrale zwarte ski-jas of een ski-jas met printjes, dan had ik ook goed gezeten bij Protest. Als ik de rest van mijn wintersportgarderobe ga aanvullen, weet ik waar ik als eerste wil kijken.

Krijg 10% korting op de gehele collectie van Protest!*

Ben jij ook enthousiast geworden van de warme wintersportkleding van Protest? Of ben je nog even aan het rondneuzen op zoek naar een geschikte winterjas of skikleding? Dan mag ik je 10% korting aanbieden!

Speciaal als lezer van The Wandering Mind krijg je 10% korting op de hele collectie van Protest. Gebruik bij je bestelling ‘wanderingmind10‘ als code. De code is geldig t/m 28 februari 2021.

  • Deze actie is helaas verlopen.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Protest. Lees meer over samenwerken met The Wandering Mind.

Leef ook als digital nomad!

Wil je alle vrijheid hebben om te werken en te leven waar jij dat wil? Download dan mijn gratis e-book en leer in 6 stappen hoe je begint met locatie-onafhankelijk werken.

Cover gratis e-book locatie-onafhankelijk werken

Laat je verder inspireren

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mijn naam is Danique en reizen is wat ik het allerliefste doe! Daarom heb ik er ook voor gekozen om locatie-onafhankelijk te ondernemen. Ik help jou ook om meer vrijheid en avontuur in je leven te creëren.

OVER DANIQUE

Volg mijn cursus

Leer in de online cursus ‘Digital Nomad Life‘ hoe je overal ter wereld je geld kunt verdienen en een lifestyle als digital nomad creëert. Een praktische cursus voor iedereen die locatie-onafhankelijk wilt werken en meer wilt reizen. Nu voor slechts € 197,-! (excl. btw)

Jouw enthousiasme en inzichten in de cursus hebben me enorm aangezet en me het zelfvertrouwen gegeven dat ik er 100% voor mag gaan! – Ingrid

Bestel mijn boek

‘Superspannend verhaal voor avontuurlijke meiden!’ – MeidenMagazine

Laatste blogposts

Scroll to Top

Ben jij er klaar voor om te werken als digital nomad?

Doe dan mee aan de online cursus 'Leer locatie-onafhankelijk werken'. Reis meer, geniet meer en voel je vrij! Nu voor de pilotprijs van slechts € 79,- (excl. btw).