Getipt: de Protest Spring & Summer Collection 2022 (+ 10% korting!)

Nu het eindelijk écht lekker weer aan het worden is, kan ik niet wachten om mijn zomergarderobe uit de kast te trekken. Deze heb ik onlangs aan kunnen vullen met een aantal toffe items uit de Protest Spring & Summer Collection 2022. Omdat ik zelf dikke fan van Protest ben (hallo gave printjes, fijne stofjes en lekker zittende kleding), deel ik graag wat items uit de nieuwe collectie met jullie. Scroll vooral ook door naar het eind van dit artikel, waar je een kortingscode vindt voor jouw volgende bestemming.

Protest Spring & Summer Collection 2022

Wist je dat Protest ooit is opgericht als kledingmerk voor snowboarders? Door een stel snowboardliefhebbers uit Nederland nota bene? Onder het mom van ‘Let’s do what we love’ begonnen ze met het ontwerpen van trendy en functionele sportswear voor een betaalbare prijs. Mission accomplished!

Inmiddels ontwerpen ze veel meer dan alleen snowboardkleding en wordt er elk jaar ook een Spring & Summer Collection uitgebracht. Wat je daarvan kunt verwachten? Hippe badkleding volgens de laatste trends. Voor surfboarders, maar ook gewoon voor iedere vrouw, man, mens of kind dat graag vrolijke zwemkleding draagt van goede kwaliteit en trendy design. Maar ook luchtige jurkjes, rokken, polo’s, t-shirts en slippers voor die zwoelende avonden aan het strand. Ik laat je een aantal voorbeelden zien!

Protest jurkjes

Mijn persoonlijke favoriet: de jurkjes van Protest. In de Protest Spring & Summer Collection 2022 zien we kleuren terug als bottle green, indigo, roestbruin, zeeblauw, squirrelbrown, zwart, wit en rustic red. Niets zoetsappigs, niets te fel. Gewoon fijne kleuren die je kunt dragen op elk moment van de dag. Je vindt zowel korte als lange jurken in de collectie, met of zonder mouwtjes. De jurkjes zijn lekker luchtig en hebben een mooie pasvorm. Maar waarom ik de jurkjes van Protest vooral zo fijn vindt? Vanwege de su-per-zach-te stoffen die worden gebruikt. Ik vind jurkjes zelf vaak al comfortabel zitten, maar het jurkje dat ik van Protest heb zit gewoonweg goddelijk.

Protest bikini’s & badpakken

Ook de Protest bikini’s en badpakken zijn een echte aanrader voor deze zomer. De kleuren van de bikini’s en de badpakken uit de Protest Spring & Summer Collection 2022 matchen perfect met de jurkjes uit het aanbod. Je kunt ze dus hartstikke leuk combineren voor een dagje strand. Daarnaast kun je de bikinibroekjes en -topjes los van elkaar bestellen en zijn ze verkrijgbaar in diverse modellen. Hierdoor kun je flink losgaan met mixen en matchen en zo zelf de perfecte bikini samenstellen. Superhandig! Als je daar geen zin in hebt, zijn er natuurlijk ook kant-en-klare setjes te verkrijgen.

Protest maakt een deel van de badkledingcollectie van gerecycled polyamide, waarmee ze bijdragen aan een groenere wereld. Ook biedt de badkleding van Protest UV-bescherming en vermijdt het merk zoveel mogelijk het gebruik van PFC door milieuvriendelijkere alternatieven in te zetten. PFC is namelijk een niet-afbreekbare stof en belastend voor het milieu. Protest heeft zichzelf als doel gesteld om in 2023 helemaal PFC-vrij te produceren. Ook nemen ze andere initiatieven om een positieve impact op de wereld te maken. Dat is ook precies wat de Spring & Summer Collection van Protest uitstraalt. Heel veel fun en vrolijkheid!

Pak je korting bij Protest

Nog een laatste reden waarom ik zo fan ben van Protest? Hun kleding is hartstikke stevig en gaat lang mee. Zo bestelde ik twee jaar geleden een ski-jas in de wintercollectie. Inmiddels heb ik deze jas twee winters gedragen en ben ik er letterlijk de piste mee afgerold. Maar de jas ziet er nog steeds als nieuw uit en blijft comfortabel zitten.

Ben je inmiddels enthousiast geworden van de collectie? Dan heb ik goed nieuws voor je! Ik mag namelijk een kortingscode met jullie delen waarmee je 10% korting krijgt op je bestelling bij Protest:

Met de kortingscode ‘thewanderingmind10’ ontvang je maar liefst 10% korting op je bestelling bij Protest. Deze actiecode is niet alleen geldig op jurkjes, bikini’s en badpakken uit de Protest Spring & Summer Collection 2022, maar ook op andere collecties. De code is geldig t/m 31-10-2022

Welk item uit de Protest Spring & Summer Collection 2022 staat er op jouw verlanglijst?

Leef ook als digital nomad!

Wil je alle vrijheid hebben om te werken en te leven waar jij dat wil? Download dan mijn gratis e-book en leer in 6 stappen hoe je begint met locatie-onafhankelijk werken.

Cover gratis e-book locatie-onafhankelijk werken

Laat je verder inspireren

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mijn naam is Danique en reizen is wat ik het allerliefste doe! Daarom heb ik er ook voor gekozen om locatie-onafhankelijk te ondernemen. Ik help jou ook om meer vrijheid en avontuur in je leven te creëren.

OVER DANIQUE

Volg mijn cursus

Leer in de online cursus ‘Werk locatie-onafhankelijk en voel je vrij!‘ hoe je overal ter wereld je geld kunt verdienen en een lifestyle als digital nomad creëert. Een praktische cursus voor iedereen die locatie-onafhankelijk wilt werken. Nu voor slechts € 197,-! (excl. btw)

Bestel mijn boek

‘Superspannend verhaal voor avontuurlijke meiden!’ – MeidenMagazine

Laatste blogposts

Scroll to Top

Ben jij er klaar voor om te werken als digital nomad?

Doe dan mee aan de online cursus 'Leer locatie-onafhankelijk werken'. Reis meer, geniet meer en voel je vrij! Nu voor de pilotprijs van slechts € 79,- (excl. btw).