Reisfilm: Naar de toppen van Cradle Mountain

Cradle Mountain

Mogen we terug? Terug naar het prachtige landschap rondom Cradle Mountain en zijn meren? Naar het waanzinnige natuurgebied van Cradle Mountain – Lake St. Clair National Park waar de bekende overland track begint. Waar het altijd een verrassing is of je de toppen van Cradle Mountain te zien gaat krijgen, omdat het weer in één keer om kan slaan. Waar sneeuw en zomer hand in hand gaan.

Ik schreef eerder al met veel liefde over dit geweldige nationale park op Tasmanië, dat in geen enkel opzicht op de rest van Australië lijkt. Want wat was het hier prachtig mooi. Ik ga er niet meer over vertellen, dat heb ik al gedaan. Maar we laten het wel graag alles nog een keertje zien op film.

(PS. Zet hem voor de beste kwaliteit zeker even in HD!)

Over de auteur

Lees meer

5 reacties op “Reisfilm: Naar de toppen van Cradle Mountain”

  1. Linda | travellersoftheworld

    Wat een leuk filmpje en wat een prachtige plek moet dit zijn! Australië trekt mij niet zo, maar dit ziet er geweldig uit

    1. Mij trok het ook nooit en ik geef eerlijk toe dat het zeker niet mijn favoriete land is, maar Tasmanië was toch wel echt prachtig.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Mijn naam is Danique en reizen is wat ik het allerliefste doe! Dit combineer ik graag met ondernemen. Op mijn reisblog lees je daarom niet alleen tips over reizen, bestemmingen en budgetten, maar ook over werken op reis.

LEES MEER

Laatste blogposts

Geniet van korting op je volgende reis:

Scroll naar top