We zijn (weer) op wereldreis!

wereldreis

Drie, twee, één. Daar gaan we weer! Reis 2.0 gaat vandaag van start en op het moment dat dit artikel online komt te staan ben ik waarschijnlijk aan het zenuwpezen. Onze vlucht naar Dubai vertrekt vanavond pas laat en hoewel ik dankbaar ben dat we juist niet vroeg op Schiphol hoeven te zijn, ben ik er ook nog niet van overtuigd dat een avondvlucht nu de ideale oplossing is. Vliegen vind ik niet zo tof, en afscheid nemen al helemaal niet. Dus gieren de zenuwen door mijn lichaam heen en zit die brok in mijn keel muurvast. Je moet er wat voor over hebben om de wereld te zien.

Maar wat zijn we blij! Want hallo, we mogen weer rondreizen! Er staan ons weer heel wat bijzondere avonturen te wachten waarvan we nu zelf ook nog geen weet hebben. We weten dat we naar Dubai gaan, naar Maleisië, naar Nepal en naar Nieuw-Zeeland om te werken (en ook te reizen uiteraard). Maar in Azië willen we nog meer zien en waar gaan we naartoe na Nieuw-Zeeland? En wanneer komen we deze keer dan weer terug in Nederland? Geen idee!

Wil je ons ook volgen tijdens onze reis? Vanaf nu gaan we weer verder met de reisdagboeken en reisfilms op The Wandering Mind, maar je kunt ons ook op Facebook, Instagram of Twitter volgen.

En dan nu een vraag aan jullie:

Wat zouden jullie graag op The Wandering Mind willen zien?

We zouden het graag willen weten, want het kan The Wandering Mind alleen maar leuker maken! Willen jullie nog wat meer weten over onze vorige reis? Over een specifiek land? Of we elkaar nog wel kunnen luchten tijdens het reizen (just kidding!)? Of mis je nog gewoon iets? Laat het ons weten!

Zo, dan hebben we nu een vlucht naar Dubai te halen…

Over de auteur

Lees meer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Mijn naam is Danique en reizen is wat ik het allerliefste doe! Dit combineer ik graag met ondernemen. Op mijn reisblog lees je daarom niet alleen tips over reizen, bestemmingen en budgetten, maar ook over werken op reis.

LEES MEER

Laatste blogposts

Geniet van korting op je volgende reis:

Scroll naar top