Daar gaan we weer! Voor de derde keer op reis

Roadtrip Tasmaniê | Reisfilm

Morgen is dan eindelijk de dag: we gaan weer op reis! Na het twee keer omboeken van onze vliegtickets (leuk kostenpostje, poe!) is morgen dan echt de dag dat we weer verder kunnen gaan met onze reis. Het voelt nog wat onwerkelijk en tegelijkertijd zijn we er nog nooit zo blij om geweest. Dat omboeken had er vooral mee te maken dat we elke keer nogal enthousiast dachten dat we ons tegen de tijd dat we zouden vertrekken vast wel weer goed genoeg zouden voelen om op pad te gaan. Iets met het moeilijk kunnen accepteren dat we lichamelijk en geestelijk even op de rem moesten trappen. Want zodra de vertrekdatum dichterbij kwam, voelden we al dat het ‘m niet ging worden. Hoe blij zijn we nu dus dat onze reis nu wel weer doorgaat?!

En hoewel we het de hele tijd over reizen hebben, zal het eigenlijk maar weinig reizen worden de komende tijd. Voor wie het gemist heeft: morgen vliegen we richting Zuidoost-Azië en gaan we eerst voor een kleine twee weken naar het Thaise eiland Koh Lanta. Hier gaan we vooral de Nederlandse vrieskou even van ons afschudden, wat werken, genieten van het eilandleven en mijn verjaardag vieren. Halverwege maart vliegen we voor een jaar (een JAAR!) naar Nieuw-Zeeland. We komen aan in Auckland en hier zullen we waarschijnlijk voorlopig blijven. We gaan allebei op zoek naar een baan, blijven deels online werken en in de weekenden gaan we mooie uitstapjes maken naar de natuur. Op den duur gaan we uiteraard lekker roadtrippen over het Noorder- en Zuidereiland, maar wanneer precies is voor ons ook nog een verassing…

Voor nu vind ik het best spannend om weer op pad te gaan. Onze nekken zijn nog behoorlijk gevoelig en ik moet ook toegeven dat ik mentaal gezien nog niet echt vrolijk ervan word om bijvoorbeeld in een busje te stappen, maar wie niet waagt, wie niet wint. Dus gaan we er gewoon voor en komen we er vanzelf wel achter wat lukt en niet lukt. Uiteraard ga ik lekker veel over Nieuw-Zeeland en onze ervaringen daar bloggen. Wil je als eerste de nieuwste foto’s zien en nieuwtjes lezen? Volg ons dan vooral ook op Instagram en Facebook.

Wat zou jij graag op The Wandering Mind willen lezen?

Over de auteur

Lees meer

8 thoughts on “Daar gaan we weer! Voor de derde keer op reis”

  1. Linda| travellersoftheworld

    Super leuk dat jullie weer gaan reizen, veel plezier! Ik ben vooral benieuwd naar jullie avonturen in Nieuw-Zeeland, dat lijkt me zo’n ontzettend mooi land!

  2. Super gaaf dat jullie weer op pad gaan. Chillen op Koh Lanta is heerlijk maar ik ben vooral benieuwd naar jullie avonturen in Nieuw-Zeeland! Heel veel plezier en succes met het vinden van een baan!

    1. Haha, helaas zijn we deze keer alleen naar Koh Lanta gegaan, maar we komen vast nog wel in Azië terecht ;).

  3. Wat fijn dat jullie weer gaan reizen! Net jullie heftige verhaal van jullie avontuur in Laos gelezen…echt kippenvel. Ook omdat we er soms wel een terloopse opmerking over maken als we ergens op de wereld in een bus zitten in toch onveilige verkeerssituaties. Vorig jaar nog een chauffeur die in slaap viel achter het stuur…ik wens jullie heel veel olezier op deze nieuwe etappe ?

    1. Oei, dan zou ik niet echt meer rustig in de bus zitten als de chauffeur in slaapt valt… Ja, het was niet de leukste ervaring maar wel iets wat overal had kunnen gebeuren. Dus we blijven lekker verder reizen. En dank je wel! Dat gaat ons zeker lukken.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hi! Mijn naam is Danique en reizen is wat ik het allerliefste doe! Dit combineer ik graag met ondernemen. Op mijn reisblog lees je daarom niet alleen tips over reizen, bestemmingen en budgetten, maar ook over werken op reis.

LEES MEER

Laatste blogposts

Geniet van korting op je volgende reis:

Scroll to Top