Welkom op de nieuwe The Wandering Mind!

The Wandering Mind nieuw design

Welkom op de nieuwe The Wandering Mind! Hier en daar liet ik de laatste weken al eens een woord vallen: er zat een nieuw design aan te komen. En ook gisteren kon ik mij niet helemaal inhouden en deelde ik alvast de nieuwe header en logo op Facebook. Iets met een beetje ongeduldig zijn. Maar nu, eindelijk, kan ik écht de nieuwe website met jullie delen!

Een nieuwe reis komt eraan. Wereldreis 2.0 zoals we het wel eens noemen. Een reis waarover ik weer lekker veel ga schrijven en Daan veel wilt filmen. Deze schrijfsels en filmpjes willen wij allebei delen, en daarom zal The Wandering Mind voortaan niet alleen meer mijn blog zijn, maar ook die van Daan. Voor de filmpjes moeten we eerst weer op reis zijn, dus dat duurt nog een paar weken, maar komen gaan ze zeker.

Een mooi moment dus om het design eens aan te passen, nu we er samen aan gaan werken en samen weer gaan reizen. Daarnaast was mijn oude layout het gewoon niet helemaal. Ik had zelf een bestaand layout aangepast naar mijn smaak en een eigen logo ontworpen. Maar hé, een vormgever ben ik nu eenmaal niet, dus stoorde ik mij best aan wat zaken. Daarom vroeg ik deze keer Angelina van Eunoia Studio om een nieuw logo en website te ontwerpen. Een schot in de roos! We zijn er ontzettend blij mee. Superbedankt, Angelina!

Ongeveer alles is veranderd, maar dit zijn naar mijn idee de belangrijkste veranderingen:

  • Een nieuw logo, yay! Vinden jullie hem mooi?
  • Op de hoofdpagina zijn véél meer blogs te vinden dan eerst. Dit was iets wat ik heel graag wilde. Het is naar mijn idee ook veel overzichtelijker.
  • Het lettertype is duidelijker en groter geworden zodat alles beter leesbaarder is.
  • De bestemmingen waar we zijn geweest staan nu op een mooie pagina voorzien van een kaart.
  • Er is meer ruimte gemaakt voor de nieuwste reisvideo’s.

De komende tijd ga ik pagina’s en berichten updaten, er komen nieuwe banners voor social media én een nieuwe profielfoto. Maar inderdaad, ook nu was ik weer ongeduldig ;).

En wat vinden jullie ervan?

Over de auteur

Lees meer

4 thoughts on “Welkom op de nieuwe The Wandering Mind!”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hi! Mijn naam is Danique en reizen is wat ik het allerliefste doe! Dit combineer ik graag met ondernemen. Op mijn reisblog lees je daarom niet alleen tips over reizen, bestemmingen en budgetten, maar ook over werken op reis.

LEES MEER

Laatste blogposts

Geniet van korting op je volgende reis:

Scroll to Top