Wij gaan emigreren naar Spanje!

Wie mij op Instagram volgt of op mijn maillijst staat, heeft het ongetwijfeld al voorbij zien komen. Ik ga met mijn gezin emigreren naar Spanje!

Na een soloreis van zes maanden, een reis samen met Daan van 2,5 jaar en een reis van 4 maanden met een dreumes, is het eindelijk tijd voor een volgende stap. We vertrekken naar Spanje toe! Een superspannende tijd, maar wel een waar we onwijs veel zin in hebben.

Natuurlijk krijg ik er de nodige vragen over in mijn omgeving. Wat zijn jullie verwachtingen? Wat gaan jullie doen in Spanje? En… spreken jullie ook een woordje Spaans? Ik kan er een heel uitgebreide blog over schrijven. Maar… ik heb er deze keer al een podcast over opgenomen. Ben je benieuwd naar onze plannen? Beluister de aflevering dan hieronder.

Leef ook als digital nomad!

Wil je alle vrijheid hebben om te werken en te leven waar jij dat wil? Download dan mijn gratis e-book en leer in 6 stappen hoe je begint met locatie-onafhankelijk werken.

Cover gratis e-book locatie-onafhankelijk werken

Laat je verder inspireren

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mijn naam is Danique en reizen is wat ik het allerliefste doe! Daarom heb ik er ook voor gekozen om locatie-onafhankelijk te ondernemen. Ik help jou ook om meer vrijheid en avontuur in je leven te creëren.

OVER DANIQUE

Volg mijn cursus

Leer in de online cursus ‘Digital Nomad Life‘ hoe je overal ter wereld je geld kunt verdienen en een lifestyle als digital nomad creëert. Een praktische cursus voor iedereen die locatie-onafhankelijk wilt werken en meer wilt reizen.

Jouw enthousiasme en inzichten in de cursus hebben me enorm aangezet en me het zelfvertrouwen gegeven dat ik er 100% voor mag gaan! – Ingrid

Bestel mijn boek

‘Superspannend verhaal voor avontuurlijke meiden!’ – MeidenMagazine

Laatste blogposts

Scroll to Top

Ben jij er klaar voor om te werken als digital nomad?

Doe dan mee aan de online cursus 'Leer locatie-onafhankelijk werken'. Reis meer, geniet meer en voel je vrij! Nu voor de pilotprijs van slechts € 79,- (excl. btw).