Persoonlijk

Happy New Year!

1 januari 2017
Happy New Year

Happy New Year iedereen! Dat 2017 maar een knallend jaar voor iedereen mag worden, waarin iedereen geniet, de wereld hopelijk een stukje vriendelijker wordt, en je je dromen waar kunt maken.

Wat kan er een hoop gebeuren in een jaar. Te veel soms. Het leven overkomt je, vloeit over je heen. In kabbelende golfjes of als een allesvernietigende tsunami. Want je hebt het niet altijd voor het kiezen. En zo kan het gebeuren dat je het ene jaar heel anders afsluit dan het andere jaar.

2014

Terwijl het vuurwerk rondom de flat de lucht in schiet en ik samen met vrienden vanaf de elfde verdieping de knallende vuurpijlen over de duinen zie scheren, kijk ik met een grote lach naar de toekomst. Het was een jaar met veel veranderingen. Heftige veranderingen, maar wel veranderingen die ervoor zorgden dat ik eindelijk mijn eigen leven ging leiden. Ik voelde me gelukkig, vrij en onbezorgd. Het zou nog maar twee weken duren voordat ik voor zes maanden op reis zou gaan. Alleen. Een droom die uitkwam. Ik kon niets anders doen dan ongelooflijk uitkijken naar het nieuwe jaar en genieten van alles wat op mijn pad zou gaan komen.

2015

Hoe anders was het 365 dagen verder. Ik vierde oud & nieuw in Londen bij een vriend die ik tijdens het reizen had leren kennen en hoewel ik zeker wel genoten heb van deze avond, voelde ik mij lang niet zo vrij en gelukkig als het jaar daarvoor. Na het reizen wist ik niet goed meer wat ik wilde en ik heb lang de tijd nodig gehad om mijn draai weer een beetje te vinden. Ik woonde in een stad waar ik niemand kende. Het werk dat ik deed beviel me niet goed en maakte mij onzeker. Ik gaf mijn aandacht aan een persoon wie lang niet zoveel aandacht verdiend zou moeten hebben. En ik had werkelijk waar geen flauw idee wat ik nu moest doen.
Kortom, ik rommelde dagelijks maar wat aan zonder een doel voor ogen te hebben. En dat maakte mij niet echt gelukkig. Ik was benieuwd wat het nieuwe jaar mij zou brengen, maar hoopte vooral dat ik weer een richting zou vinden, weer dat gevoel terug zou krijgen van het jaar daarvoor. Dat gelukkige, vrije gevoel waarmee je de hele wereld aankunt en dat je ontzettend veel energie geeft.

2016

En hier sta ik dan. 2016. In Adelaide, Australië. Ik vier oud & nieuw samen met mijn vriend, met wie ik samen een paar maanden geleden het avontuur ben aangegaan door samen naar Australië te gaan. Ik voel me nog vrijer en gelukkiger dan ooit tevoren. Lach weer met een grote glimlach naar de toekomst, die nog net zo onvoorspelbaar is als altijd, maar waar op dit moment het zonnetje even op schijnt. Op die zee met die rustig, kabbelende golfjes. Happy New Year! Op een jaar vol liefde, geluksmomentjes, gezondheid, reizen, familie, vrienden en al dat wat het leven mooi maakt. Proost!

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

  • Its almost time for another adventure! So far Bay
  • Dream higher than the sky and deeper than the ocean
  • Lets go on a road trip! Last week we
  • We saw killer whales! Its been already a few
  • The view from Mount Eden is absolutely amazing! Three
  • Auckland CBD from Mount Eden  auckland visitauckland newzealandtrip
  • Is there any place around the world you wont find
  • Wildlife in Auckland! They were actually pretty rude trying to