Maandoverzicht

Maandoverzicht: Augustus 2017

3 september 2017
Maandoverzicht augustus 2017
Laatste update: 8 januari 2018

En ineens is er weer een maand voorbij. Een maand waarin we een heleboel hebben gedaan in Nederland. Misschien wel weer iets te veel voor het mooie. Maar het is zo fijn om iedereen thuis weer te zien en de zomer is natuurlijk bij uitstek dé periode om daar lekker van te genieten op een goed festival of bij een barbecue. Leuk was het zeker weten!

Waar zijn we geweest?

Het grootste deel van deze maand hebben we in het zuiden van Nederland doorgebracht, al besloten we op de valreep van de maand nog naar Londen te gaan om een vriend op te zoeken. Verder waren we vooral in en rondom Breda te vinden, onze favoriete stad in Nederland.

Wat ik leerde deze maand

Dat we het reizen missen, haha! Nee, echt. Het is heel fijn om weer even thuis te zijn, maar de reiskriebels beginnen nu ook wel weer toe te slaan. Home is where the heart is, maar op dit moment is dat nog even de hele wereld. Ik heb er wel moeite mee om straks weer weg te gaan, maar dat komt meer omdat ik mij schuldig voel tegenover sommige mensen, alsof we ze in de steek laten. Maar als ik echt mijn eigen hart volg, weet ik dat ik verder wil reizen.

Hoogtepunten deze maand

Ja hé, heb je even? Wat ik net al zei: voor het mooie hebben we misschien wel te veel leuks gedaan. We hebben gezellige barbecues gehad, zijn naar een festival geweest, naar Londen, naar de sauna, uit eten en hebben regelmatig met vrienden en vriendinnen afgesproken. Erg druk, maar ook erg leuk allemaal en ik had het zeker niet willen missen. Wat dat betreft hebben we er zeker geen spijt van dat we besloten hebben om wat meer tijd in Nederland door te brengen.

Minder leuk in augustus

Ik probeer aan iets te denken, maar ik zou het werkelijk waar niet weten. Augustus was gewoon een goede maand zonder tegenvallers of andere nare gebeurtenissen. Dat is ook wel eens fijn.

Duikbootfestival

Plannen voor september

Yes, yes, yes! We gaan weer verder met onze wereldreis! Wat kijken we daarnaar uit, zeg. Op 30 september vertrekken we weer richting Maleisië en we kunnen niet wachten om in het vliegtuig te zitten. De rest van de maand staat in het teken van voorbereidingen, een bruiloft en weer afscheid nemen van iedereen. Slik!

The Wandering Mind & ander werk

Augustus was echt een GEWELDIGE maand voor The Wandering Mind. Mijn bezoekersaantallen stegen behoorlijk en dat is zo ontzettend leuk! Ook wordt er op dit moment aan een nieuw design gewerkt, dat snel online komt te staan. Ik ben er in ieder geval heel enthousiast over, en jullie straks hopelijk ook.

En waar ik ook zin in heb: we gaan vanaf nu op reis heel veel filmen. Daan wilde eerst al heel graag filmpjes maken en bewerken maar we hadden gewoonweg niet de juiste spullen met ons mee op reis om dat echt goed te kunnen doen. Straks hebben we die spullen wél bij ons en zullen we ons dus ook meer op het filmen gaan richten.

Welke artikelen kwamen er online

Als eerste uiteraard het maandoverzicht van juli. Daarnaast schreef ik best wat verschillende artikelen. Zo schreef ik over het snorkelen bij het Thaise eiland Koh Tao, over hoe het deze keer voelde om thuis te komen na een lange reis, en onze nieuwste reisplannen. Een reisfilmpje van Daan over Cradle Mountain mocht ook niet ontbreken en ik schreef over de voor- en nadelen van het leven in een busje. Als laatste deelde ik nog een heel fijn plekje waar we verbleven op Pulau Tioman: Ella’s Place.

Populairste artikel

Ik plaatste het artikel over voor- en nadelen van leven in een busje en dit bleek favoriet te zijn! Op internet kom je zoveel mooie plaatjes tegen over #vanlife. Om eerlijk te zijn: vaak klopt hier geen bal van. Hoe wij het leven in een busje hebben ervaren, deel ik daarom dan ook graag.

Hoe was augustus voor jullie?

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.