Kickstart je online business

Zet in 5 dagen de fundering van je online business neer

Steeds meer mensen ondernemen vanuit het buitenland. Voor meer rust, vrijheid en avontuur...

Hoe f*cked up is het dan als dat allemaal ver te zoeken is? Helaas gebeurt het nogal eens. Enthousiast neem je remote werk aan, je koopt een vliegticket naar het buitenland… en werkt vervolgens elke dag tot laat in de avond om maar rond te kunnen komen. Die relaxte werkdagen aan het strand en al die toffe avonturen blijken een illusie. Je hebt stress, veel stress. Dit is duidelijk niet het leven dat je voor ogen had…

De oplossing is simpel: zet eerst een stevige fundering neer voor je online business. En bouw vanuit daar je locatie-onafhankelijk leven op.

Voor maar € 15,- doe je mee aan de ‘Kickstart je online business’-challenge. Een e-mailchallenge waarin je in vijf dagen aan de basis van je online business werkt.

Mooie woorden:

IMG_5127

Beeld je eens in...

Dat je je 9-tot-5-baan voorgoed gedag hebt gezegd? Dat je op het vliegtuig stapt naar… ik zeg even Portugal. Je wordt wakker in je Airbnb, terwijl de lucht oranje kleurt door de opkomende zon. Vanaf je zwembad kijk je uit over de bergen en hoor je de vogels fluiten. Warme lucht streelt langs je gezicht. Je duikt in het zwembad, neemt daarna de tijd voor een uitgebreid ontbijt en klapt je laptop open. Na een aantal uur besluit je om naar het strand te rijden voor een heerlijke lunch bij een strandtent. Je geniet van de warme zonnestralen en als het koeler wordt, besluit je om nog even wat werk te doen. De dag sluit je af onder de locals op een gezellig terras.

 

Iedere dag bepaal je zelf hoe je dag eruitziet. En waar in de wereld je werkt. Onmogelijk? Niets is onmogelijk als je online onderneemt. Ook niet voor jou! Maar dan moet de basis van je online bedrijf wel stevig opgebouwd zijn. Ik kan je daarbij helpen.

Dit leer je tijdens de challenge:

2U2A4851-min
2U2A4762-min

Hier bestaat de challenge uit

Vijf dagen achter elkaar ontvang je van mij een e-mail met daarin een audioles. Je krijgt de volgende lessen:

Daarnaast ontvang je op de eerste dag een werkboek en krijg je iedere dag een aantal opdrachten mee. Na vijf dagen heb je alle tools in huis om de fundering van je online business neer te zetten als een huis!

De investering is echt mega-, mega laag...

Je betaalt namelijk maar € 15,- (excl. btw).

Waarom de prijs van deze challenge zo idioot laag is? Omdat ik wil dat zoveel mogelijk mensen die online vanuit het buitenland willen ondernemen, ook daadwerkelijk vrijheid gaan ervaren in hun business. Mij maakt dat ongelooflijk gelukkig en dat gun ik jou ook. Je krijgt daarom een heleboel waardevolle info voor bijna niets!

Hi, ik ben Danique en ik help jou om online te ondernemen

Als ik ergens blij van word, dan is het online ondernemen. Dit geeft me namelijk de mogelijkheid om lekker veel te reizen en te werken vanuit het buitenland.

Ik heb ruim 3 jaar vanuit landen als Nieuw-Zeeland, Thailand, Indonesië en Australië gewerkt. En sta op het punt om te emigreren naar Spanje.

De laatste keer dat ik op Bali was, viel me iets op. Ik werkte in een co-workingspace en zag daar meerdere digital nomads die van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat zaten te werken voor een habbekrats. En dat terwijl ik halverwege de middag mijn laptop afsloot om wat leuks te gaan doen met mijn gezin.

Deze digital nomads droomden van een vrij leven in het buitenland. Maar hun realiteit zat compleet anders in elkaar. En eerlijk? Dat deed me pijn om te zien. Het kan namelijk echt anders. Daarom is het mijn doel om zoveel mogelijk mensen met een buitenlanddroom te helpen om strategisch te ondernemen. Zodat de vrijheid waar ze naar op zoek zijn ook daadwerkelijk hun realiteit wordt.

2U2A4709-min

Veelgestelde vragen

Deze challenge heb ik gemaakt voor mensen die:

  • De droom hebben om als digital nomad over de wereld te reizen en hulp kunnen gebruiken om deze droom te realiseren.
  • Online willen ondernemen of net als ondernemer begonnen zijn en dit direct goed aan willen pakken.
  • Freelancer/ondernemer zijn en op zoek zijn naar nieuwe inzichten en een eigen online aanbod op de markt willen brengen.
  • Parttime digital nomad willen worden. Locatie-onafhankelijk ondernemen betekent namelijk niet dat je altijd vanuit het buitenland hoeft te werken.

Dan is de eerste dag heel waardevol voor je. In de eerste audioles bespreek ik onder andere hoe je je ‘why’ ontdekt en breng je je vaardigheden in kaart. Hierdoor krijg je meer inzicht in wie je bent en wat je als ondernemer kunt doen.

Dat is natuurlijk ook mogelijk! Mail mij even naar info@thewanderingmind.nl of stuur een DM op Instagram. Dan vertel ik je graag wat ik voor je kan betekenen.

Onbeperkt! Zolang je de mails die je van mij ontvangt maar goed bewaart ;-).

Scroll to Top

Ben jij er klaar voor om te werken als digital nomad?

Doe dan mee aan de online cursus 'Leer locatie-onafhankelijk werken'. Reis meer, geniet meer en voel je vrij! Nu voor de pilotprijs van slechts € 79,- (excl. btw).