Gratis e-book! Leer in 6 stappen locatie-onafhankelijk werken

Voor meer vrijheid, plezier én tijd om te reizen

Cover gratis e-book locatie-onafhankelijk werken

Ben je er ook zo klaar mee om jezelf dagelijks naar het werk te slepen? En wil je meer van de wereld zien? Dan is dit e-book echt iets voor jou! Ik laat je zien welke 6 stappen je vandaag nog kunt zetten om een locatie-onafhankelijk leven voor jezelf te creëren. Een kleine sidenote: het e-book is wel alleen geschikt voor reislustige mensen ;-).

Het lijkt soms net een ‘ver-van-je-bed-show’, die mensen die maandenlang over de wereld rondzwerven en gewoon een inkomen hebben. Je hebt het gevoel dat zij de heilige graal hebben ontdekt. Of minstens de jackpot hebben gewonnen.

Maar het feit is: locatie-onafhankelijk werken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn.  Je hoeft er ook geen multimiljonair voor te zijn. Wat je wel nodig hebt? Een beetje lef, het verlangen naar vrijheid en een goed actieplan. En met dat laatste helpt dit e-book je flink op weg.

Locatie-onafhankelijk werken is uitdagend, klopt. Maar het is ook zó bevrijdend

Om even een dikke cliché ertegenaan te gooien: weet je wat de vijand van geweldig is? Niet vreselijk, maar goed. Natuurlijk is het spannend om je comfortabele leven los te laten. Dat leven dat best prima is, maar waarbij je tegelijkertijd weet: er is nog zoveel meer! En ja, het is zenuwslopend om in het diepe te springen en het onbekende tegemoet te gaan. Want wat gaat het leven jou brengen als je kiest voor een bestaan als digital nomad? Als je niet meer gaat voor de norm, maar je eigen pad bewandelt?

Als ik uit mijn eigen ervaring mag spreken: vooral heel veel vrijheid, veel meer plezier en natuurlijk de mogelijkheid om meer te reizen.

Voor mij persoonlijk is het de beste stap die ik ooit heb gezet. En dat gun ik jou ook! Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt het e-book direct in je inbox:

Vrouw met laptop bij zwembad. Achter haar staat een boom
Scroll to Top

Ben jij er klaar voor om te werken als digital nomad?

Doe dan mee aan de online cursus 'Leer locatie-onafhankelijk werken'. Reis meer, geniet meer en voel je vrij! Nu voor de pilotprijs van slechts € 79,- (excl. btw).