1:1 Freedom Focus Sessie

Van een vaag businessidee naar een concreet actieplan waarmee je binnen no-time je online onderneming opzet

Tijdens een 1:1 Freedom Focus Sessie brengen we je doelgroep, aanbod, prijzen en marketingstrategie in kaart, zodat je een stevige fundering neerzet voor een online business en met vertrouwen gaat ondernemen vanuit het buitenland.

2U2A4668-min

Klaar om vanuit het buitenland te ondernemen?

Je zit in loondienst of werkt als freelancer en hebt het goed voor elkaar. Althans, zo lijkt het voor de buitenwereld. Als het even kan wil je liever vandaag nog breken met het standaard 9-tot-5-leventje. Je bent helemaal klaar met de dagelijkse sleur en je overvolle agenda en verlangt naar een vrij leven in het buitenland. Zodat je verre reizen kunt maken. Of op je eigen tempo kunt werken onder de zon.

Je hebt wel een idee voor een online onderneming, alleen ontbreekt het je nog aan een goede strategie. Het is jouw grootste wens om een eigen business op te zetten die je overal ter wereld kunt runnen, maar hoe zorg je voor een sterk aanbod en goed betalende klanten?

Eén ding weet je zeker: je wilt naar het buitenland toe om vrijheid te creëren in je leven. Dan moet je minstens net zoveel vrijheid hebben in je werk. Dat kan als je het ondernemen op een slimme manier aanpakt. En dat begint bij de basis.

Laat me je daarom helpen om een stevige fundering neer te zetten voor je online business.

Zo gaat de 1:1 Freedom Focus Sessie in zijn werk

Het is nu aan jou om in beweging te komen en je (vernieuwde) online business het licht te laten zien!

2U2A4698-min

Break the rules. Find your freedom. Live your life.
You are worth it.

Hi! Ik ben Danique

Als ik ergens blij van word, dan is het online ondernemen. Dit geeft me de mogelijkheid om vrij te leven en te reizen en werken vanuit het buitenland.

Maar dat ondernemen niet altijd makkelijk is, ontdekte ik zelf in 2013. Ik dacht dat ik hiermee automatisch voor vrijheid koos (hallo eigen werktijden bepalen!). De realiteit was dat ik dagelijks knetterhard aan het werk was, niet het werk deed waar ik energie van kreeg, te lage tarieven rekende en alleen maar aan het leuren was om klanten. Tot ik er compleet klaar mee was.

Ik leerde hoe ik op een slimme (en schaalbare) manier kon ondernemen, waardoor ik niet alleen vanuit het buitenland kan werken, maar ook ruimte overhoud in mijn agenda en genoeg geld verdien. Zelfs op momenten dat ik niet aan het werk ben.

Met deze kennis werkte ik ruim 3 jaar lang vanuit landen als Nieuw-Zeeland, Thailand, Indonesië en Australië. In november emigreer ik met mijn gezin naar Spanje om daar ons droomleven te creëren. Omdat vrijheid een van mijn belangrijkste kernwaarden is, weet ik als geen ander hoe je dit in je business verweeft. Deze kennis deel ik graag met jou.

2U2A4709-min

Dit is het resultaat na de sessie:

Na de sessie voel jij motivatie als nooit tevoren! Je hebt helderheid, focus en nieuwe energie. Je weet nu precies hoe jouw online business eruit komt te zien en welke stappen je moet zetten om je bedrijf strategisch op te bouwen. Zie het als een shortcut naar succes. En naar een flinke dosis vrijheid! Er is slechts één stap die je op dit moment zelf nog even moet zetten:

1:1 Freedom Focus Sessie

349
197,- ex. btw.
  • Een sessie van 2,5 uur via Google Meets of in Breda
  • Inclusief blauwdruk van je nieuwe business
  • Inclusief stappenplan om je bedrijf uit te gaan werken
  • BONUS: Template om op een strategische manier je prijzen te bepalen
PILOTPRIJS!

De bal ligt nu bij jou!

Dit is het punt waarop je twee opties hebt. 

Optie A: Je blijft doen wat je nu aan het doen bent. Of dat nu werken in loondienst is. Freelancen. Ondernemen, maar met weinig succes of focus. En met de zekerheid dat dat waar jij zo naar verlangt, vrijheid en ondernemen vanuit het buitenland, slechts een toekomstdroom blijft. Je blijft je gestresst voelen en als een hamster in een wiel meedraaien met de ‘norm’.

Of je kiest voor optie B: Je plant vandaag een 1:1 Freedom Focus Sessie met mij in. Over een paar dagen bouwen bij samen aan een ijzersterke fundering van je online bedrijf. Je krijgt van mij een compleet stappenplan, waardoor je de komende weken gefocust je online business-idee kan uitwerken. Hierdoor bouw je tegelijkertijd aan een toekomst waarin vrijheid en locatie-onafhankelijk werken wél de standaard zijn.  

Lijkt mij een makkelijke keuze! Maar wie ben ik? Let's find out tijdens een 1:1 Freedom Focus Sessie:

2U2A4698-min

Veelgestelde vragen

Ik heb de 1:1 Freedom Focus Sessie ontwikkelt voor mensen die:

  • Een vaag idee hebben liggen voor een online business, maar er moeite mee hebben om dit plan concreet uit te werken
  • Van plan zijn om online te ondernemen vanuit het buitenland en dit goed voor willen bereiden
  • Behoefte hebben aan een vrij leven en dit ook willen integreren in hun werk

De 1:1 Freedom Focus Sessie is bedoeld om in de actiemodus te komen en op een efficiënte manier stappen te zetten in het ontwikkelen van je online bedrijf. Daarom is het belangrijk dat je al wel weet wat je ongeveer wilt doen. Als je echt nog geen idee hebt, dan raad ik eerst aan om een gratis strategiesessie met mij in te plannen. Dan denk ik met je mee.

Heel simpel, vanaf dit najaar woon ik in Spanje. Mocht je in de buurt zijn, dan kunnen we deze sessie natuurlijk wel live doen!

Scroll to Top

Ben jij er klaar voor om te werken als digital nomad?

Doe dan mee aan de online cursus 'Leer locatie-onafhankelijk werken'. Reis meer, geniet meer en voel je vrij! Nu voor de pilotprijs van slechts € 79,- (excl. btw).