Disclaimer & Privacy

Monthly review, Bay of Fires

Disclaimer

We vinden het ontzettend tof dat je onze artikelen op The Wandering Mind leest! En daarom willen we ook volledig open en transparant naar jou toe zijn. Wat willen we daarmee zeggen? Dat alle artikelen op The Wandering Mind door onszelf geschreven zijn, tenzij anders vermeld in het artikel zelf. Daarnaast geven wij altijd onze eerlijke en oprechte mening, ook als het om een gesponsord artikel gaat. Wij zullen nooit over een bestemming of anderzijds schrijven als we er niet compleet achter staan. Daarom werken we ook alleen maar samen met personen en/of bedrijven als we vinden dat deze samenwerking toegevoegde waarde heeft voor jou als lezer. Wel zo eerlijk, toch? We schrijven ook alleen over landen en plaatsen waar we zelf geweest zijn.

Natuurlijk doen we ons best om altijd actuele en juiste informatie met je te delen, maar het kan altijd gebeuren dat er ergens iets wijzigt of dat wij een fout maken (we zijn ook maar mensen). Aan de teksten kunnen dan ook geen rechten worden ontleend en The Wandering Mind is niet aansprakelijk voor eventuele teleurstellingen.

De foto’s en video’s op The Wandering Mind hebben wij zelf gemaakt, tenzij anders vermeld in het artikel. Deze beelden zijn auteursrechtelijk beschermd en het is niet toegestaan om ze te kopiëren, verspreiden of gebruiken zonder vooraf schriftelijk toestemming aan ons te vragen en zonder duidelijke bronvermelding. Hiervoor kun je ons mailen op info[@]thewanderingmind.nl.

Artikelen kunnen daarnaast affiliatelinks bevatten. Zodra jij bijvoorbeeld een hotelkamer boekt via een affiliatelink op The Wandering Mind, krijgen wij hiervoor een kleine vergoeding. Deze opbrengsten stoppen wij volledig terug in The Wandering Mind en hiermee steun je dus ons blog. Het kost jou helemaal niets extra’s om via deze links iets te boeken of aan te schaffen. Wij vermelden het ook altijd in het artikel zelf als we een affiliatelink hebben gebruikt.

Heb je nu alsnog ergens vragen over? Mail ons dan op info[@]thewanderingmind.nl.

Privacyverklaring

Sinds 25 mei 2018 zijn wij als bloggers verplicht om jou als lezer precies te informeren hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je dan ook precies lezen hoe het zit met jouw privacy op The Wandering Mind.

Privacy

Wij vinden jouw privacy ontzettend belangrijk. Daarom gaan wij altijd volledig vertrouwelijk om met jouw persoonsgegevens. Deze gegevens zullen nooit verkocht worden aan externe partijen. Ook is The Wandering Mind voorzien van een beveiligd https://-adres, zoals je kunt zien aan het groene slotje of bolletje in de adresbalk. Hieronder zullen we uitleggen welke persoonlijke gegevens wij van jou ontvangen en wat er met deze informatie gebeurt.

Reactieformulier

Onder elk artikel op The Wandering Mind kun je een reactie achterlaten. Hierin wordt gevraagd om je naam, e-mailadres en optioneel een link naar je website. Tijdens het versturen van je reactie wordt je ip-adres ook mee verzonden. Deze gegevens kunnen wij inzien, maar blijven strikt en alleen voor ons zichtbaar. Wij zullen je gegevens nooit doorsturen naar externe partijen. Wil je een eerder gegeven reactie laten verwijderen? Stuur dan een mail naar info@thewanderingmind.nl en wij halen de reactie zo snel mogelijk weg.

Contactformulier

Wil je in contact komen met ons, dan kun je dit doen door het contactformulier in te vullen op de contactpagina. Wij vragen hierbij om jouw naam en e-mailadres. Deze gegevens worden puur gevraagd om te kunnen reageren op jouw bericht en worden niet doorverkocht aan externe partijen.

Cookies

Door het gebruik van cookies wordt informatie opgeslagen. Deze informatie kunnen wij inzien met behulp van Google Analytics. Hiermee kunnen wij nagaan hoe onze website wordt gebruikt en het gebruiksgemak voor jou als lezer verbeteren. Wij kunnen bijvoorbeeld zien welke browser je gebruikt en hoelang je op The Wandering Mind bent geweest. Persoonsgegevens zijn voor ons verder onbekend en we kunnen deze informatie dan ook niet koppelen aan jou als persoon. Google Analytics gaat daarnaast vertrouwelijk om met de persoonsgegevens van elk persoon en deze gegevens worden alleen gebruikt voor analysedoeleinden.

Links naar andere websites

Als wij goede informatie vinden op een andere website en dat met jou willen delen, plaatsen we een link naar die website in een van onze artikelen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de informatie die op externe websites wordt gedeeld en ook niet voor hun privacybeleid.

Delen op social media

Onder elke artikel vind je buttons waarmee je onze artikelen kunt delen op social media-kanalen als Facebook, Pinterest, Google+ en Twitter. Hier zijn wij erg blij mee als je dit doet! Wij kunnen het zien wanneer je een artikel deelt, maar deze gegevens worden niet gedeeld met externe partijen.

Hosting

Net als elke andere website is The Wandering Mind ondergebracht bij een hostingbedrijf dat ervoor zorgt dat The Wandering Mind blijft draaien. Dit hostingbedrijf gaat vertrouwelijk om met persoonsgegevens.

  • Wat ik zo tof vind aan Chiang Mai? De vele
  • Na twee maanden Thailand moesten we vorig weekend het land
  • Hoe wij 2019 beginnen? Met schijnbaar de grootste tropische storm
  • Proost op het nieuwe jaar! Dat 2019 voor iedereen een
  • Een heel fijne kerst gewenst voor iedereen!   Om
  • Het was voor iedereen dit weekend stranddag hier
  • Onze reis door NieuwZeeland sloten we af in Christchurch en
  • We hebben het echt geweldig naar onze zin op Koh