Disclaimer

Monthly review, Bay of Fires

We vinden het ontzettend tof dat je onze artikelen op The Wandering Mind leest! En daarom willen we ook volledig open en transparant naar jou toe zijn. Wat willen we daarmee zeggen? Dat alle artikelen op The Wandering Mind door onszelf geschreven zijn, tenzij anders vermeld in het artikel zelf. Daarnaast geven wij altijd onze eerlijke en oprechte mening, ook als het om een gesponsord artikel gaat. Wij zullen nooit over een bestemming of anderzijds schrijven als we er niet compleet achter staan. Daarom werken we ook alleen maar samen met personen en/of bedrijven als we vinden dat deze samenwerking toegevoegde waarde heeft voor jou als lezer. Wel zo eerlijk, toch? We schrijven ook alleen over landen en plaatsen waar we zelf geweest zijn.

Natuurlijk doen we ons best om altijd actuele en juiste informatie met je te delen, maar het kan altijd gebeuren dat er ergens iets wijzigt of dat wij een fout maken (we zijn ook maar mensen). Aan de teksten kunnen dan ook geen rechten worden ontleend en The Wandering Mind is niet aansprakelijk voor eventuele teleurstellingen.

De foto’s en video’s op The Wandering Mind hebben wij zelf gemaakt, tenzij anders vermeld in het artikel. Deze beelden zijn auteursrechtelijk beschermd en het is niet toegestaan om ze te kopiëren, verspreiden of gebruiken zonder vooraf schriftelijk toestemming aan ons te vragen en zonder duidelijke bronvermelding. Hiervoor kun je ons mailen op info[@]thewanderingmind.nl.

Artikelen kunnen daarnaast affiliatelinks bevatten. Zodra jij bijvoorbeeld een hotelkamer boekt via een affiliatelink op The Wandering Mind, krijgen wij hiervoor een kleine vergoeding. Deze opbrengsten stoppen wij volledig terug in The Wandering Mind en hiermee steun je dus ons blog. Het kost jou helemaal niets extra’s om via deze links iets te boeken of aan te schaffen. Wij vermelden het ook altijd in het artikel zelf als we een affiliatelink hebben gebruikt.

Heb je nu alsnog ergens vragen over? Mail ons dan op info[@]thewanderingmind.nl.

  • Is there any place around the world you wont find
  • Wildlife in Auckland! They were actually pretty rude trying to
  • Cheers to the weekend! The harbour in Auckland is a
  • Two years together with this amazing guy! When we met
  • There is so much rain in Auckland thats what they
  • So the last twelve days have been kind of a
  • They say Koh Lanta is not the prettiest of all
  • So I have been extremely quiet over the past few