Privacyverklaring & disclaimer

Privacyverklaring

Sinds 25 mei 2018 zijn wij als bloggers verplicht om jou als lezer precies te informeren hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. In onze privacyverklaring lees je precies hoe dat geregeld is op The Wandering Mind. Heb je er vragen over? Neem gerust contact met ons op!

Disclaimer

Wij zijn er hartstikke blij mee dat jij de artikelen op The Wandering Mind leest. Want zonder jou als lezer zou The Wandering Mind nooit zijn zoals het nu is. Daarom willen we ook graag volledig op en transparant naar jou toe zijn.

Zelfgeschreven concent

Wat willen wij hiermee zeggen? Dat alle artikelen op The Wandering Mind door onszelf geschreven zijn, tenzij anders vermeld in het artikel zelf. Daarnaast geven wij altijd onze eerlijke en oprechte mening, ook als het om een gesponsord artikel gaat. Wij zullen nooit over een bestemming of anderzijds schrijven als we er niet compleet achter staan. Daarom werken wij alleen samen met personen en/of bedrijven als we vinden dat deze samenwerking toegevoegde waarde heeft voor jou als lezer. Wel zo eerlijk, toch?

Juiste en actuele informatie

We doen ons best om altijd recente en complete informatie met je te delen, maar het kan altijd gebeuren dat er ergens iets wijzigt of dat wij een fout maken (we zijn ook maar mensen). Aan de teksten kunnen dan ook geen rechten worden ontleend en The Wandering Mind is niet aansprakelijk voor eventuele teleurstellingen.

De foto’s en video’s op The Wandering Mind hebben wij zelf gemaakt, tenzij anders vermeld in het artikel. Deze beelden zijn auteursrechtelijk beschermd en het is niet toegestaan om ze te kopiëren, verspreiden of gebruiken zonder vooraf schriftelijk toestemming aan ons te vragen en zonder duidelijke bronvermelding. Hiervoor kun je ons mailen op info[@]thewanderingmind.nl of het formulier invullen op onze contactpagina.

Affiliatelinks

Artikelen kunnen daarnaast affiliatelinks bevatten. Zodra jij bijvoorbeeld een hotelkamer boekt via een affiliatelink op The Wandering Mind, krijgen wij hiervoor een kleine vergoeding. Deze opbrengsten stoppen wij volledig terug in The Wandering Mind en hiermee steun je dus ons blog. Het kost jou helemaal niets extra’s om via deze links iets te boeken of aan te schaffen. Hiervan kunnen wij weer meer content maken.

Over de auteur

Lees meer

Hi! Mijn naam is Danique en reizen is wat ik het allerliefste doe! Dit combineer ik graag met ondernemen. Op mijn reisblog lees je daarom niet alleen tips over reizen, bestemmingen en budgetten, maar ook over werken op reis.

LEES MEER

Laatste blogposts

Geniet van korting op je volgende reis:

Scroll naar top