Digital Nomad Life

Dé online cursus met live Q&A-sessies die je van A tot Z helpt om digital nomad te worden en te breken met de dagelijkse sleur.

Je bent je 9-tot-5-baan spuugzat en verlangt naar meer vrijheid en avontuur...

Herken je dit?

2U2A4851-min

Meer vrijheid. Meer energie. Je bent er zo aan toe. Je wilt weg uit de dagelijkse sleur. Niet meer voor een werkgever werken, maar voor jezelf. Als online ondernemer die zelf de regels bepaalt en zelf beslist waar en wanneer er gewerkt wordt. Je wilt… de wereld ontdekken als digital nomad.

F*ck al die angsten en regeltjes. Ook jij hebt het in je om digital nomad te worden

2U2A4762-min

Stel je eens voor dat...

Denk aan je favoriete reisbestemming. Heb je het beeld voor je? Denk er nu een laptop bij. Zo kan jij er binnenkort bij zitten. Als je vandaag tenminste in ACTIE komt!

Zij gingen je voor:

De cursus 'Digital Nomad Life' heeft mij enorm geïnspireerd om mijn droom als locatie-onafhankelijk ondernemer werkelijkheid te maken. De inzichten en ervaringen die Danique deelt in de cursus hebben mijn ogen geopend en me laten inzien wat er allemaal mogelijk is. Ik heb nu een helder plan en weet welke stappen ik moet zetten om mijn doel te realiseren. Superbedankt voor deze cursus! Jouw enthousiasme en inzichten hebben me enorm aangezet en me het zelfvertrouwen gegeven dat ik er 100% voor mag gaan!
Ingrid van der Zanden
De cursus 'Digital Nomad Life' is elke cent waard als je écht een leven als digital nomad wilt, omdat je hier met deze cursus echt verder mee kan. Ik vond het een prettige cursus met ontzettend veel waardevolle informatie. Het leverde me volop inspiratie en kennis op. En het gaf me een boost van vertrouwen dat het écht kan: een leven op mijn voorwaarden. Je bent een grote inspiratiebron.
Tamara de Jong

De vrijheid waar je zo naar verlangt... is binnenkort realiteit

Na mijn online cursus:

2U2A4762-min

Zij gingen je voor:

Mijn vuurtje is nog harder gaan branden! Van mindset tot marketing, aan alles is gedacht in deze cursus. Geweldig! 'Digital Nomad Life' heeft me veel inzichten gegeven en informatie opgeleverd. Het is een overzichtelijke cursus waarin ik op een prettige manier werd meegenomen. De juiste startplek als je remote wilt werken en handvatten nodig hebt!
Miriam Vogel
Alles wat je moet weten om locatie-onafhankelijk te werken wordt besproken in deze cursus. Danique vertelt uitgebreid wat voor soort inkomstenbronnen je kunt genereren en welke stappen je kunt zetten om locatie-onafhankelijk te werken. Daarnaast motiveert de cursus je om gewoon te doen! Ik zou de cursus zeker aanraden. De cursus was voor mij meer dan compleet.
Patricia Monteiro
Een aanrader voor mensen die graag in vrijheid willen werken!
Darina Sels

Waar bestaat de online cursus 'Digital Nomad Life' uit?

Ik heb zelf meerdere jaren over de wereld gereisd als digital nomad. Ik verdiende mijn inkomen vanaf tropische stranden in de Filipijnen, Thailand en Indonesië, vanuit een busje in de bergen van Nieuw-Zeeland en vanuit de hitte in de outback van Australië. Ik reisde alleen, met mijn man én met mijn gezin. Ik heb alle smaken dus wel zo’n beetje gehad. Al deze ervaringen en inzichten heb ik verwerkt in mijn online cursus ‘Digital Nomad Life’. Realistisch, praktisch, overzichtelijk én motiverend. Zodat je van A tot Z voorbereid wordt op je leven als digital nomad en daadwerkelijk stappen gaat zetten om deze droom uit te laten komen.

De online cursus bestaat uit 7 modules, waarin ik je leer hoe je digital nomad wordt. Het volgende komt aan bod:

 • Hoe je ervoor zorgt dat je de juiste mindset hebt.
 • Hoe je volgens je eigen voorwaarden kunt leven.
 • Hoe je een online onderneming start en wat voor verdienmodellen er zijn, hoe je je doelgroep bepaalt, hoe je marketing inzet en hoe je klanten vindt.
 • Hoe je remote banen vindt of het gesprek aangaat met je huidige werkgever om remote te werken.
 • Wat voor praktische zaken je moet regelen voor vertrek, maar ook hoe het zit met het opbouwen van een financiële buffer, bestemmingen, accommodaties, internet en visums.
 • Hoe je balans houdt tussen werken en reizen en de vrijheid die je hebt.
 • Hoe je een persoonlijk actieplan maakt zodat je daadwerkelijk stappen gaat zetten om digital nomad te worden en meer vrijheid ervaart.

Maar dat is niet alles...

Je krijgt er namelijk maandelijks een live Q&A-sessies bij met mij en andere deelnemers. De sessies duren 1 uur en zijn op de volgende dagen gepland:

 • Dinsdag 11 juni om 14.00 uur
 • Dinsdag 16 juli om 14.00 uur
 • Dinsdag 13 augustus om 10.00 uur

Tijdens deze sessies help ik je om je leven als digital nomad vorm te geven en mag je delen waar je tegenaan loopt in je journey. Ik geef je concrete tips die je direct verder op weg helpen om je droom te realiseren.

*Je ontvangt de cursus direct in je inbox. Uitnodigingen voor de Q&A-sessies ontvang je later in de mail.

De bonussen ter waarde van ruim € 150,-

Q&A-sessies

Deelname aan live Q&A-sessies. De uitnodiging hiervoor ontvang je enkele dagen voor aanvang. De sessies duren gemiddeld 1 uur en je kunt je vragen van tevoren delen.

Persoonlijk actieplan

In de laatste module werk je een persoonlijk actieplan uit. Dit document helpt je om stap voor stap je leven als digital nomad te realiseren.

E-book: 17 toffe digital nomad-bestemmingen

Moeite om te kiezen wat je eerste bestemming wordt? Daar helpt dit e-book je bij. Bij elke bestemming deel ik toffe adresjes om te werken.

Extra goodies

Denk aan een werkboek, visualisatie, checklist met wat je moet regelen, overzicht met digital nomad-beroepen en een lijst met inspirerende boeken over persoonlijke ontwikkeling.

2U2A4799-min

Dit is jouw moment om in te stappen

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd al kreeg. Klinkt hard, maar het is wel de waarheid.

En ik begrijp heel goed dat het spannend is om je leven om te gooien. Om een nieuw avontuur aan te gaan. Been there, done that. 

Maar stel je eens voor dat je straks alle vrijheid hebt.
Dat je gedag kan zeggen tegen je 9-tot-5-baan.
Dat je zelf bepaalt waar en wanneer je werkt.
Dat je ‘s ochtends in alle rust op kunt staan.
Dat je veel meer van de wereld ziet.
Dat je meer energie hebt en meer plezier in het leven.

Dan is het toch al duidelijk welke stap je moet zetten?

Hi! Ik ben Danique

Als ik ergens blij van word, dan is het locatie-onafhankelijk ondernemen. Dit geeft me namelijk de mogelijkheid om mijn leven in te richten zoals ik dat wil. Inmiddels werk ik 10 jaar als zelfstandig ondernemer en heb ik ruim 3 jaar vanuit het buitenland gewerkt.

Toch heb ik eerst een lange tijd gestruggeld om een locatie-onafhankelijk leven op te bouwen. Ik hield mezelf tegen door angsten, belemmerende gedachten en de mening van anderen. Maar toen het me lukte om daardoorheen te breken, veranderde mijn leven in één groot avontuur.

Samen met mijn man heb ik onder andere vanuit Australië, Nieuw-Zeeland, Thailand, Indonesië, Maleisië en de Filipijnen gewerkt. We werkten vanuit co-workingspaces, minivans en koffietentjes. Eind 2022 zijn we opnieuw voor 3,5 maand als digital nomads op reis geweest, maar nu met onze dochter erbij. En eind 2024 emigreren we met onze dochter en zoon naar Spanje! Zie je, ook kinderen hoeven je niet tegen te houden in dit avontuur ;-).

Door locatie-onafhankelijk te ondernemen voel ik me vrij en heb ik meer plezier in het leven. Dat gun ik jou ook. Daarom help ik jou om een leven als digital nomad te creëren. Zodat je net als ik locatie-onafhankelijk kunt werken en je leven in het teken komt te staan van vrijheid, plezier en avontuur.

2U2A4709-min

Veelgestelde vragen

Deze cursus is bedoeld voor mensen die:

 • De droom hebben om als digital nomad over de wereld te reizen en hulp kunnen gebruiken om deze droom te realiseren.
 • Behoefte hebben aan vrijheid en uit de dagelijkse ratrace willen stappen.
 • Op zoek zijn naar meer avontuur in hun leven.
 • Online willen ondernemen of net als ondernemer begonnen zijn, maar nog niet locatie-onafhankelijk werken.
 • Parttime digital nomad willen worden. Locatie-onafhankelijk ondernemen betekent namelijk niet dat je altijd vanuit het buitenland hoeft te werken.

Dat geeft helemaal niets. In deze cursus wordt veel aandacht besteed aan het werk dat je allemaal kunt doen, passend bij het vrije leven dat jij voor ogen hebt. Ik kan ook je vragen beantwoorden tijdens de live Q&A-sessies.

Ook dan is deze cursus waardevol. Ik heb een module over remote werken in loondienst opgenomen. Ik raad je wel aan om de module over ondernemen ook eens te kijken. Ondernemen is een spannende stap, maar geeft vaak nog meer vrijheid.

Dat is zeker mogelijk! Binnenkort lanceer ik 1-op-1-sessies om met deelnemers persoonlijk een actieplan te maken. Kan je niet wachten? Mail dan even naar info@thewanderingmind.nl. Dan kijk ik wat ik op dit moment voor je kan betekenen.

Je houdt één jaar toegang tot de online leeromgeving. Wil je de toegang verlengen? Mail dan naar info@thewanderingmind.nl.

Scroll to Top

Ben jij er klaar voor om te werken als digital nomad?

Doe dan mee aan de online cursus 'Leer locatie-onafhankelijk werken'. Reis meer, geniet meer en voel je vrij! Nu voor de pilotprijs van slechts € 79,- (excl. btw).