Contact

The Wandering Mind is een reisblog voor ambitieuze backpackers en digital nomads. Maar uiteraard is iedereen welkom om inspiratie op te doen! Naast praktische reisinformatie als routes, budgettips, paklijsten en informatie over bestemmingen, vind je hier vooral ook informatie over ondernemen en werken op reis. Of je nu als digital nomad in een koffietent in Chiang Mai werkt of als backpacker op een boerderij in Australië, ik ben er om je te helpen met je reis.

Heb je daarom vragen over een bestemming? Of wil je meer weten over het leven als (digital) nomad? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag verder!

Ook hoor ik het graag als je opmerkingen hebt over een artikel of iets wilt lezen over een bepaald onderwerp. Je kunt mij bereiken door een mail te sturen naar info[@]thewanderingmind.nl, of vul hieronder het contactformulier in.

Wil je als bedrijf je product, bestemming of dienst onder de aandacht brengen van de lezers van The Wandering Mind? Ga dan naar mijn pagina over samenwerken.
    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.