Reisfilm: In 60 seconden door de Grampians

De Grapians Travel Movie

Een travel movie op The Wandering Mind. Dat is alweer even geleden. Maar vanaf nu gaan er in de toekomst véél meer komen. Nog beter: er staan er inmiddels al drie voor jullie klaar! Allemaal met liefde gemaakt door Daan. Voor deze eerste in het rijtje gaan we weer even terug naar Australië, naar de Grampians, een prachtig nationaal park in de buurt van de Great Ocean Road.

De Grampians

Tijdens onze road trip langs de Great Ocean Road gingen we weer even het binnenland in om de azuurblauwe oceaan met z’n mooie rotsen achter ons te laten. Het is een klein stukje omrijden naar de Grampians, zo’n 160 kilometer enkele reis, maar meer dan genoeg mensen hebben dit er maar al te graag voor over. Ruige rotsen, watervallen, makkelijk te spotten wildlife tussen de bomen en graslanden. Een compleet andere wereld dan de beroemde weg langs de kust, maar net zo adembenemend mooi. Zelfs als het weer een beetje tegenzit. Kijk zelf maar.

We beklommen de Pinnacle in de regen en zagen de contouren van het dorpje Halls Gap beneden ons liggen langs de in mist gehulde bergtoppen. We bekeken het uitgestrekte groene landschap vanaf Boroka Lookout en Reed Lookout. En we lieten ons nat spetteren door de woeste stroming van de McKenzies Falls. En dit was nog maar een klein stukje van de Grampians. Hoe vet zijn ook de beelden die Daan met zijn drone heeft genomen vanuit de lucht?!

The Grampians Travel Movie

Over de auteur

Lees meer

2 thoughts on “Reisfilm: In 60 seconden door de Grampians”

    1. Het is zeker een supermooi gebied! We hadden een beetje pech dat het wat slechter weer was, maar anders is het uitzicht denk ik ook waanzinnig.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hi! Mijn naam is Danique en reizen is wat ik het allerliefste doe! Dit combineer ik graag met ondernemen. Op mijn reisblog lees je daarom niet alleen tips over reizen, bestemmingen en budgetten, maar ook over werken op reis.

LEES MEER

Laatste blogposts

Geniet van korting op je volgende reis:

Scroll to Top