Lifestyle Personal

INSPIRATION / Blog: The Wandering Mind

30 december 2016
The Wandering Mind

Soms is een nieuw begin alles wat je nodig hebt in je leven. Een nieuw begin motiveert je. Het maakt je enthousiast en inspireert je. Het geeft je nieuwe doelen en doet je verlangen naar meer. Een nieuw begin kan tegelijkertijd doodeng zijn en vanuit het niets op je afkomen. Maar uiteindelijk beloont het je met nieuwe kansen die je alleen maar sterker kunnen maken. Daarom besloot ik om opnieuw te beginnen. Mijn oude blog My Travel Journal achter me te laten. Welkom bij The Wandering Mind.

Reizen is fantastisch. Het neemt je mee naar nieuwe werelden, spannende culturen, adembenemende bestemmingen. Het opent je ogen. Laat je verbazen. Laat je inspireren. Het laat je zien dat de wereld complex is, maar dat complexiteit niet altijd hoeft te betekenen dat het ook moeilijk is. De wereld is prachtig. Het is hoe je er zelf naar kijkt. Hoe je er zelf mee omgaat. Je kunt de meest fantastische mensen ontmoeten. De meest intense plekken. En ze allemaal een plekje geven in je hart en in je ziel.

Maar met reizen ontmoet je ook jezelf. Je verlangens. Je dromen en wensen. Je ware aard. Reizen is een ontdekkingsreis waarbij je jezelf ontdekt en niet alleen de rest van de wereld. Het is een lange tocht zonder eindbestemming, met veel bochten en kruispunten, maar welke richting je ook gaat, je kunt niet verdwalen. Het bewandelen ervan zal alleen maar steeds beter gaan. Soms zal de weg eens geblokkeerd zijn, of moet je schuilen voor het slechte weer, maar er zal altijd een moment komen waarop je je reis weer kunt vervolgen.

Ga met mij mee op deze ontdekkingsreis. Laat mij je meenemen naar andere landen. Naar andere culturen. Naar de meest fantastische plekken waar jij ook naartoe zou kunnen gaan. Laat mij je overtuigen dat je niet bang hoeft te zijn voor de wereld. Je bent sterk genoeg om de wereld aan te kunnen. Laat mij je inspireren met mijn reisdagboeken. Op een reis zonder einddatum. Laat mij jezelf ontdekken, je krachten en je dromen en ervoor te zorgen dat je ze achternagaat. Waar ook ter wereld. De weg is oneindig; het leven niet. Laten we er samen voor gaan.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Kirsten | Travelaar.nl 31 december 2016 at 14:39

    Heel erg mooi geschreven! En een super mooie site :) Heel veel succes met het bloggen. Maar niet teveel in de bieb blijven zitten hea!? ;) Een hele fijne jaarwisseling gewenst straks en nog een hele toffe reis!

  • Leave a Reply